Sarpsborgkortet

Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til den som har alt og bor eller oppholder seg mye i Sarpsborg. Destinasjons- og byselskapet isarpsborg står bak kortet. La mottakeren selv velge gaven, fra butikker og aktører over hele byen.

Gavekortet for hele Sarpsborg

Sarpsborgkortet kan brukes på over 100 butikker og tjenester over hele Sarpsborg. Kortet er gyldig på alt fra mindre, enkeltstående forretninger i Sarpsborg sentrum, til Sarpsborg Kino og Storbyen Kjøpesenter.

Den shoppingglade kan handle på et bredt spekter av butikker innen blant annet mote, helse, interiør, men det er også mulig å bruke kortet på opplevelser med DNT og artikler fra Sarpsborg 08s supporterbutikk. Kortet gjelder også på en rekke kafeer og spisesteder i byen.

isarpsborg gavekort, gavekort sarpsborg, isarpsborg, sarpsborg, østfold gavekort

La mottakeren velge gaven

Iblant er det ikke så lett å vite hva man skal gi bort i gave. Da kan det være greit å la mottakeren velge selv, så er man garantert at  gaven vil falle i smak. Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til alle som oppholder seg mye i Sarpsborg.

Gi kortet til mamma til jul, fordi hun fortjener å kjøpe seg noe fint, eller i bursdagsgave til datteren, så kan hun invitere med en venninne på kino- eller kafebesøk.

Enkelt og oversiktlig gavekort

iGive gir deg gavekortet du husker å bruke. Ved å registrere gavekortet i appen “iGive Gavekort”, har du alltid kortet tilgjengelig på mobilen. Du har full kontroll over kort fra alle iGives samarbeidspartnere, og sjekker saldo og utløpsdato direkte i appen. Enklere blir det ikke!

time driven bannertime driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

VÅRE BUTIKKER

Storbyen Kjøpesenter
Bianco Amfi Borg
Big Bite
Bik Bok Storbyen
Bjørklund
Boys of Europe
Carpe Diem Today
Change
Cubus
Days Like This
Dressmann
Egon
Eurosko
Eye Factory
Floriss
Gamestop
Glitter
Gullsmed Kyrre Berg
Home and Cottage
Interoptik S. Gangestad
Jernia
Joe & The Juice
KappAhl
Kicks
Kid Interiør AS
Kitchen
Kremmerhuset
Lindex
LOCO
Match
Nille
Norli
Notabene
PM
Spaceworld Soundgarden
Subway
Telia
TGR
Til Henne
Uniq Beauty
Vita Exclusive
Wagner
Yes! Vi leker
Zavanna