Hotel Alexandra – test

Ønsker du å glede noen som setter pris på vakre omgivelser og spennende opplevelser? Gi bort et gavekort på et opplevelsesrikt opphold på Hotel Alexandra i Stryn.

Tradisjonsrikt hotell i vakre omgivelser

Hotel Alexandra er et tradisjonsrikt, familiedrevet hotell som ligger i Loen i Stryn i Indre Nordfjord. Hit går det ekspressbusser daglig fra Oslo, Trondheim og Bergen, eller man kan reise med båt eller egen bil. Hotellet har moderne fasiliteter, blant annet et stort spaanlegg, treningssenter, flere restauranter, cafeer og en salong. Det har også en nattklubb med dans i helgene, der det også er barnedisco på dagtid.

Med sin perfekte beliggenhet byr Hotel Alexandra på et bredt spekter av utendørsaktiviteter. Nyt utrolig utsikt fra Loen Skylift, bli med på brevandring, besøk Jostedalsbreen Nasjonalpark eller stå på ski både på vinter- og sommertid. I vakre Stryn er mulighetene uendelige, og hotellets ansatte er selvfølgelig behjelpelige med å gjøre oppholdet perfekt.

Hotel Alexandra Gavekort

Allsidig gavekort for den eventyrlystne og den som vil koble av

Gled noen du er glad i med en opplevelse på den store dagen. Gavekortet fra Hotel Alexandra kan i tillegg til å benyttes på dette hotellet, også brukes hos Hotel Loenfjord, Loen Skylift, Hoven Restaurant og Loen Active. Dette gjør gavekortet til den ideelle gaven, enten du vil glede mor som setter pris på god mat og spabehandlinger, en eventyrlysten venninne på bursdagen eller kjæresten på jubileet. Du gir uansett bort en opplevelse som mottakeren sent vil glemme.

Aldri mer glemte og mistede gavekort

Vi ønsker at gavekortet skal bli brukt. Derfor skal et gavekort fra iGive være lett tilgjengelig på din mobiltelefon. Aktiver nye kort, sjekk saldo og utløpsdato i “iGive Gavekort” appen. Her har du full kontroll, så du aldri glemmer eller mister et gavekort igjen.

time driven bannertime driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

Hotel Alexandra

Hotel Loenfjord

Loen Skylift

Hoven Restaurant

Loen Active