Eger Karl Johan

Leter du etter den perfekte gaven til en spesiell person? Gi en eksklusiv shoppingopplevelse til noen du er glad i, med et gavekort på Eger Karl Johan.

Inspirerende varemagasin i Oslo sentrum

Eger Karl Johan er et inspirerende varemagasin, som ligger midt i Oslo sentrum. På Eger finnes unike butikker og over 300 eksklusive varemerker, hovedsakelig innen mote og livsstil. Senteret byr på delikate serveringssteder og gode handleopplevelser, og er et spennende sted å tilbringe en ettermiddag.

Eger Karl Johan tilbyr også en personal shopper-tjeneste, der kundene kan få faglig veiledning av en profesjonell stylist.

Eger Karl Johan Banner Gavekort

Til den som fortjener en ekstra oppmerksomhet

Eger Karl Johan er senteret for den kvalitetsbevisste. Gi et gavekort fra Eger til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi et gavekort i bryllupsgave eller til konfirmanten på den store dagen? På Eger vil alle finne noe som passer for dem.

Et gavekort på Eger er også den perfekte gaven til en god venninne eller til kjæresten på Valentines Day. La en du er glad i unne seg en eksklusiv shoppingopplevelse.

Gavekort på mobilen

Med iGive har du alltid kontroll på dine gavekort. Kortet kan enkelt registreres på din mobiltelefon, slik at du har det med deg overalt. Med den smarte mobilappen sjekker du saldo og blir varslet når et av dine gavekort snart utløper. Dermed ligger alt til rette for at ditt gavekort brukes opp før det er for sent.

time driven bannertime driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

VÅRE BUTIKKER

3TRINN FASHION
ARK BOKSHANDEL
EGER RESTAURANT & BAR
FOLLESTAD
GEVIR
HEAVEN SCENT
HIPPI GRACE
HØYE

JANE KØNIG
JUICE
M.A.M.B OSLO
MAJE
NESPRESSO
OSLO NOWHERE
OSLO RAW

RUN & RELAX
SANDRO
STEAM KAFFEBAR
STUDIO G12
THE JUICERY
XICH LÔ RESTAURANT
ZADIG & VOLTAIRE