Blåhuset

Gi et gavekort i gave til personen som ikke ønsker seg noe. Dette er gaven alle setter pris på å motta. Gavekortet på Blåhuset kan benyttes på alle senterets butikker.

I hjertet av Ulsteinvik

Blåhuset ligger midt i Ulsteinvik og ønsker å være et folkelig og imøtekommende senter. Her finner du ca. 20 butikker, som til sammen dekker de fleste kategorier. Senteret tilbyr en god blanding av kjedebutikker og lokale konsepter, og samler alt du trenger på et og samme sted.

Blåhuset gavekort

Blåhuset har noe for alle og enhver

Blåhuset er en naturlig møteplass i Ulsteinvik, der folk i alle aldersgrupper samles. Et gavekort på Blåhuset vil være den ideelle gave, uansett hvem du ønsker å glede.

Hva med å gi et gavekort til mamma på morsdagen, med oppfordring om å tilbringe en hyggelig shoppingdag sammen? Et gavekort er også en hyggelig bursdagsgave til en god venn, eller som julegave til et familiemedlem som bor i Ulsteinvik. Ettersom gavekortet kan aktiveres med mobiltelefonen, kan dette gjøres uansett hvor i landet du selv bor.

Enkelt og oversiktlig med appen “iGive Gavekort”

Med gavekort kjøpt hos iGive er det enkelt og morsomt å gi og motta gavekort. Kortet kan aktiveres og betales for i appen iGive Gavekort. Appen har også en “mine gavekort”-funksjon, der du enkelt holder oversikt over saldo og utløpsdato på dine kort. Med muligheten for å få et varsel når gavekortet er i ferd med å utløpe, sørger iGive for at du husker å ta gavekortet i bruk før det er for sent.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

iGive Support

21525204

support@igive.no

VÅRE BUTIKKER

AKY Ulsteinvik

Apotek 1

Bizarre

Coop Mega

Denzel´O

 

 

Lindex

Elkjøp

Mester Grønn

Nille

Notabene

 

 

 

Pernilles Clinique

Skin Tonic

Valaker Bakeri

Vivo