Askimtorget

Er du ute etter den perfekte gave for alle mottakere og anledninger. Kjøp gavekort på Askimtorget. Kortet kan brukes i alle senterets butikker.

Stort senter midt i Askim

Askimtorget er regionens største kjøpesenter og ligger sentralt i Askim. Senteret ligger lett tilgjengelig med bil, buss og tog, og i umiddelbar nærhet til en rekke attraksjoner, slik som Østfoldbadet og Askim Kulturhus.

På Askimtorget finner du omtrent 50 butikker. Dette omfatter en god blanding av kjedebutikker, spesialforretninger, serveringssteder og andre tjenester. Senteret holder også jevnlige arrangementer med ekstra gode tilbud. På Askimtorget finnes med andre ord noe for alle og enhver.

Askimtorget Gavekort

Gaven for alle

På Askimtorget finner alle noe de liker. Derfor vil også de fleste sette pris på et gavekort på senteret. Et gavekort er det perfekte bidrag dersom bursdagsbarnet har dyrere ønsker, og  en lur løsning når du skal kjøpe julegave til en tante som selv vet best hva hun liker.

Med et gavekort gir en du er glad i den perfekte anledning til å kjøpe seg noe fint. Gi et gavekort på Askimtorget, og gjør selv den vanskeligste jubilant fornøyd.

Gavekortet som verken glemmes eller mistes

Gavekortet fra iGive er et du verken glemmer eller mister. Med appen “iGive Gavekort” kjøper og aktiverer du enkelt gavekortet, og det er lett å holde oversikt over egne kort. Du slipper å ha kontroll på utløpsdatoer og gjenværende beløp på kortet. Denne informasjonen sjekkes enkelt i mobilappen, og gavekortet ligger alltid lett tilgjengelig i lommen.

time driven bannertime driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

VÅRE BUTIKKER

Alt i Tele
Apotek 1 Askim
BagOrama
Bedre Liv
Big Bite
Bik Bok
Boys of Europe Askim
Cafe C
Caesars Palace
Charlies Diner
Clas Ohlson
Coffeelicious
Cubus Askimtorget
Days like this
Det glade hjørnet
DNA
Dressmann
Eurosko

Extra
Fiks & Fil
Fiona
Floyd Askim
GK Lys
Glitter Askim
Gullfunn Askimtorget
Hennes & Mauritz Askimtorget
iReperatøren
KappAhl Askimtorget
Kid Interiør Askimtorget
Kitch´n Askim
Klokkemaker’n
Kringla konditori og bakeri
Libris Svarstad
Life Askim

Match
Memo Twins
Mester Grønn
Mix Askimtorget
Nikita Hair
Nille
Peppes Pizza
PM Mote
Princess
Ringo Askim
Sanze
Skin Tonic
SpecSavers Askim
Schönheitssalon
Undertøimagasinet
Unik
VITA
Zootorget AS