Ålingen og Nesbyen kjøpesenter

Lurer du på hva du skal gi i gave til en bror, venninne eller tante til bursdag eller i julegave? Gi et gavekort på det lokale nærsenteret i Ålingen eller Nesbyen, så vet du at du gjør noen glad. Gavekortet er gaven som passer for alle og som alle blir glade for.

Kjøpesenter i Ål og Nesbyen

Ålingen, kjøpesenteret i Ål, og Nesbyen kjøpesenter, er alle hyggelige og rause lokale nærsentre i Buskerud. Med sitt brede spekter av butikker og serveringssteder, sørger senteret for å dekke alle behov. Her finner du alt fra klær og mote til sport og fritid, samt det du måtte trenge til hjemmet. Trenger du en pause i shoppingen, tilbyr sentrene også et utvalg av serveringssteder og velværetjenester.

Bysenter banner

Gavekort på kjøpesenter til bursdag og jul

Et gavekort på Ålingen og Nesbyen kjøpesenter er den perfekte bursdags- eller julegaven til en du er glad i. Gi bort et gavekort og legg opp til en helaften eller en velfortjent fridag på kjøpesenteret. Her er alt tilrettelagt for en morsom og spennende dag med shopping. Senteret tilbyr også muligheten til en forfriskende pause på et av de koselige serveringsstedene som er å finne.

iGive Gavekort, få gavekortet rett på mobilen

Med gavekort fra iGive er det slutt på mistede og bortglemte gavekort! Nå kan du enkelt aktivere gavekortet på din mobiltelefon. Slik sikrer du at du har det med deg når det skulle dukke opp en anledning til benytte seg av det og sørger for at du ikke mister det. Du vil dessuten kunne få et varsel på din telefon når det nærmer seg utløpstiden, slik at du ikke glemmer å benytte deg av gavekortet. Med Mine gavekort-funksjonen kan du dessuten stadig ha oversikt over dine gavekort og holde deg oppdatert på din gjenstående saldo.

time driven bannertime driven banner

iGive Support

21525204

support@igive.no

VÅRE BUTIKKER

Nesbyen –

Cubus

Spar

Kafé & Le

Fix IT Frisør

Nesbyen Gullsmed

Norli

InterSport

Nille

Ålingen –

Hansen & Dysvik

Motehjørnet

Caktus Klær

Burgerhouse

Ålingen Kafe

Rema 1000

Sparebank1 Hallingdal Valdres

Gro Helse

Norli Ål

Cosmetique Ålingen

Husfliden Sissel Bråten

MX-Sport